HATTUKORJAAMO

”Vanhassa vara parempi”

Helsinki Hat Factory palvelee myös vanhojen ja käytettyjen hattujen ystäviä. Vanhan hatun voi tuoda arvioitavaksi tai postittaa Arabianrannan hattustudioon.

HUOPAHATUT
Jos huopahattusi on hieman liian suuri tai pieni, on sitä mahdollista joko venyttää suuremmaksi tai pienentää kokoa sisänauhan muokkauksella. Huopahattu jää käyttämättä usein siksi, että koko ei aivan täsmää. Sopivan kokoinen hattu tuntuu luontevalta päässä, pysyy muttei purista. Lyttyyn menneitä huopahattuja on usein mahdollista muotoilla uudelleen tai palauttaa vanhaan muotoonsa. Sisänauhojen ja somistenauhojen vaihtaminen virkistää vanhoja hattuja ja jatkaa niiden käyttöikää. Huopahatun tahrojen puhdistukseen on myös käytössä erilaisia kikkoja.

KANGASHATUT
Lakkien lipat ovat usein ensimmäinen kohta, joka hajoaa tai haurastuu käytössä. Tikkaamaton lippa on mahdollista vaihtaa. Sisänauhan avulla myös lakkien kokoa voi tarkentaa.

VINTAGE
Jos sinulla on ihana vintagelöytö, joka kaipaa pientä freesausta, puhdistusta tai koon tarkennusta, tuo se arvioitavaksi ja huollettavaksi. Cocktailpäähineitä voi raikastaa ja modata. Menneiden vuosikymmenten cocktailhattujen kiinnitykseen ja päässä pysymiseen on myös useita oivallisia kikkoja.

KIERRÄTETYT JA KÄYTETYT MATERIAALIT
Tarjoamme myös mahdollisuuden teettää uusi hattu käytetystä materiaalista. Voit tuoda oman kankaan tai hattumateriaaliksi soveltuvan vaatteen ja teettää niistä hatun itsellesi.

Minkälaisen idean sait?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähköpostilla tai varaa arviointiaika hattustudioon

hello@helsinkihatfactory.fi